Vetlanda vann mot Gränna

Tre poäng för Vetlanda hemma mot Gränna

Vetlanda vände och vann mötet i division 1 södra Götaland herr på hemmaplan mot Gränna, med 4-2 (0-1, 2-0, 2-1).

Gränna tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Simon Vadsten framspelad av Emil Skog. Efter 1.05 i andra perioden nätade William Park, framspelad av Isac Andersson och kvitterade för Vetlanda.

Edwin Gustavsson gjorde dessutom 2-1 efter 1.29 på pass av Edwin Fridell.

Vetlanda gjorde två snabba mål i tredje perioden och gick från 2-1 till 4-1, vilket avgjorde matchen.

Gränna reducerade dock till 4-2 genom Samuel Magnusson när bara två minuter återstod att spela, och skapade spänning i slutet av matchen.

Vetlanda har tre segrar och två förluster och 27–25 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Gränna har en vinst och fyra förluster och 16–27 i målskillnad.

Det här betyder att Vetlanda nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Gränna är på elfte plats.

Vetlanda tar sig an Genarp i nästa match borta söndag 22 oktober 15.00. Gränna möter samma dag 14.30 Malmhaug hemma.

Matchrapporter: Målfest när Vetlanda krossade CL98IC A i Hasses Sportcenter Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Hovshaga kvalklart efter seger mot Vetlanda Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen