Munka-Ljungby spelade lika mot Åstorp/Kvidinge
Montage
Matchrapport

Munka-Ljungby kryssade hemma mot Åstorp/Kvidinge

ANNONS

Munka-Ljungby och Åstorp/Kvidinge kryssade i mötet i division 1 södra Götaland herr i Munkahallen på onsdagen. Matchen slutade 5-5 (2-1, 0-1, 3-3, 0-0).

– I det stora hela en väl genomförd match från vår sida. Något bitter eftersmak då det kändes som att vi var värda mer än en poäng idag. Två storspelande målvakt och en fantastisk publik gjorde att denna derbyinramning blev riktigt bra, tyckte Munka-Ljungbys tränare Ludvig Eriksson, efter matchen.

Åstorp/Kvidinges tränare Conny Camper om matchen:

– Det var en tuff match och Munka imponerade. Kändes som de var hetare och mer påkopplade från början. Vi hade en rejäl urladdning senast mot Olofström och fick då ett par skador på nyckelspelare som inte kunde vara med idag. Andra perioden spelar vi okej och vinner den med 1-0. Sedan går vi upp till en 4-2 ledning och då känns det rätt stabilt men åker sedan på en skada på viktige Oliver Bellman och då blir rörigt. Munka lyckas både reducera och kvittera innan Mattias Bremer ger oss ledningen med bara två minuter kvar. Men Munka lyckas hitta en kvittering. Sätt över 60 minuter är det kanske rättvist med oavgjort. Men tycker inte vi alls kommer upp i vår standard idag.

Munka-Ljungby tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Liam Ahlin.

Åstorp/Kvidinge kvitterade till 1-1 efter 7.31, när Otto Carlsson slog till på straff.

Munka-Ljungby tog ledningen på nytt efter 17.40, när William Jönsson fick träff på pass av Vilhelm Losell.

Efter 12.28 i andra perioden slog Oscar Sandberg till, på pass av Mattias Bremer och kvitterade för Åstorp/Kvidinge. I tredje perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 5-5 efter tre perioders spel.

Förlängningen blev mållös.

Munka-Ljungbys Vilhelm Losell hade tre assists.

Efter fem matcher har Munka-Ljungby nu tio poäng och Åstorp/Kvidinge har 13 poäng.

Lördag 21 oktober spelar Munka-Ljungby borta mot Karlskrona 16.00 och Åstorp/Kvidinge mot Hovshaga hemma 15.00 i Arena Åstorp.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Storseger för Munka-Ljungby borta mot Malmhaug Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen

Den här artikeln handlar om: