IBK Genarp vann mot Munka-Ljungby

Munka-Ljungby besegrade på bortaplan av Genarp

Munka-Ljungby förlorade mötet med Genarp borta med 4-7 (2-1, 0-3, 2-3) i division 1 södra Götaland herr på fredagen.

– Genarp är det hetare laget från början till slut, vi lyckas inte matcha deras energinivå överhuvudtaget. Vi har mycket att lära av denna matchen, tyckte Munka-Ljungbys tränare Ludvig Eriksson, efter matchen.

I första perioden var det Munka-Ljungby som var starkast. Laget vann perioden med 1-2.

Genarp hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter två perioder var 4-2.

Genarp ökade ledningen till 5-2, återigen genom Axel Andersson efter 3.37 i tredje perioden.

Efter 10.07 av matchen kunde William Göransson göra 5-3 för Munka-Ljungby.

Efter 10.32 ökade Genarp på till 6-3, återigen genom Emil Wahl.

Munka-Ljungby reducerade dock på nytt till 6-4 genom Vilhelm Losell med 4.24 kvar att spela av matchen.

Genarp kunde dock avgöra till 7-4 med 2.11 kvar av matchen genom Joel Olsson.

Liam Ahlin gjorde ett mål för Munka-Ljungby och två assist.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Munka-Ljungby är på femte plats.

Nästa motstånd för Munka-Ljungby är Åstorp/Kvidinge. Lagen möts onsdag 18 oktober 19.30 i Munkahallen.

Matchrapporter: Storseger för Munka-Ljungby borta mot Malmhaug Åstorp/Kvidinge utklassade Genarp – vann med 10-2 Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Malmö FBC:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Genarp Vetlanda och Munka-Ljungby delade på poängen