Älvsjö AIK IBF vann mot Storvreta
Montage
Matchrapport

Älvsjö AIK utklassade Storvreta på hemmaplan

ANNONS

Älvsjö AIK fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Storvreta i Allsvenskan norra/östra dam med 7-1 (3-1, 2-0, 2-0).

Storvretas tränare Noél Alm Johansson:

– Vi var inte alls med från början och det blev tyvärr inte bättre. Älvsjö var hetare i allt idag och vi uppträdde alldeles för naivt och hade för dålig kvalitet. Vi får titta varandra i ögonen och börja ställa krav på varandra igen till kommande matcher.

Älvsjö AIK stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0, på bara 4.24 i mitten av perioden.

Efter 12.48 av perioden kunde Amanda Ljunggren göra 3-1 för Storvreta. I andra perioden var Älvsjö AIK starkast och gick från 3-1 till 5-1 genom två snabba mål i mitten av perioden av Nathalie Gustafsson och Josefine Oldenburg Landin. Älvsjö AIK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Anna Monthan och Cecilia Monthan.

Noterbart är att Anna Monthan gjorde ett mål för Älvsjö AIK och två målgivande passningar.

När lagen senast möttes blev det seger för Storvreta med 4-1.

Nästa motstånd för Älvsjö AIK är Dalen. Storvreta tar sig an IBK Luleå hemma. Båda matcherna spelas lördag 30 september 16.00.

Matchrapporter: Stark seger för Nacka Wallenstam i toppmatchen mot Storvreta Storvretas fina svit håller i sig efter 10-5 mot Tyresö Trollbäcken Älvsjö AIK vann toppmötet mot Alunda med 4-2 Älvsjö AIK toppar tabellen efter seger mot Täby FC Stark seger för Älvsjö AIK i toppmatchen mot Nacka Wallenstam

Den här artikeln handlar om: