Foto: Per Wiklund
#IB24SILLY

KLART: Här spelar hårdskjutande Frida Swahn nästa säsong

ANNONS

Stjärnan lämnade Karlstad - nu är hon klar för ny klubb.

Karlstad är drabbade av tunga spelartapp inför den nya SSL-säsongen. Nyligen blev det officiellt att interna skytte- och poängligavinnaren från 2022/23, Linnea Wallgren, slutar. Sedan tidigare är det även klart att Frida Swahn, forwarden som är känd för sina fruktade skott, lämnar.

Det har varit en dragkamp mellan flera klubbar men nu är det offentliggjort att Skoghall blir nya klubbadressen för 24-åringen. Därmed blir det spel i Allsvenskan.

“Gräset är grönare på andra sidan”, skriver Skoghall i sociala medier.

Skoghall är sedan tidigare rankade som ett av de förväntade topplagen i Allsvenskan Västra och lär inte bli mindre favorittippade efter denna stjärnvärvning.

Frida Swahn rankades av Innebandymagazinet som Sveriges största talang som 16-åring. Därefter har hon haft en fin SSL-karriär med totalt 195 poäng i högsta serien.


TV: Talangens succéstart i Pixbotröjan

Ett mål och två assists av Ella Zetterstedt när Pixbo slog Malmö med 5-2, se målen!



ANNONS

Matchrapporter: Seger för Skoghall i toppmötet med Lillån IBK Klart nu: Västerås IBS åker ur serien efter ny förlust Seger för Katrineholm borta mot Skoghall Ombytta roller när Huddinge IBS besegrade Skoghall GS 86 för tuffa för Skoghall – förlust med 3-5

Den här artikeln handlar om: