Västerås Rönnby förlorade mot Pixbo Wallenstam
Montage
Matchrapport

Pixbo Wallenstam avgjorde matchserien mot Västerås Rönnby

ANNONS

Efter seger på bortaplan med 4-1 (1-0, 1-0, 2-1) har Pixbo Wallenstam nu avgjort matchserien mot Västerås Rönnby i SM-semifinal dam. Därmed vann Pixbo Wallenstam med 3-1 i matcher.

– Vi gör en bra match. Tyvärr möter vi ett fantastiskt bra lag med ett försvarsspel och en målvakt i yppersta världsklass. De är välskolade och välcoachade. Jag är stolt över den utveckling vårt lag har haft och hur hårt de har arbetat, kommenterade Västerås Rönnbys tränare Andreas Harnesk.

Pixbo Wallenstams tränare Jonas Gustafsson om matchen:

– En mycket tuff match mot ett bra och energifyllt Rönnby. Vi får kämpa med vår prestation idag som går från mycket svag till okej under senare delen av matchen. Vi hittar ett sätt att vinna den här matchen vilket är väldigt starkt mentalt. Lara Heini gör också en helt magisk prestation.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: