IBF Falun vann mot Täby
Montage
Matchrapport

IBF Falun vann avgörande matchen mot Täby

ANNONS

Efter seger på hemmaplan i avgörande matchen med 7-2 (0-2, 4-0, 3-0) har IBF Falun nu avgjort matchserien mot Täby i Superligan Kvartsfinal dam. Därmed vann IBF Falun med 3-2 i matcher.

– Att vi tog de vi förtjänade idag, vi tog vår semifinal-biljett. Vi spelade med passion, hjärta och hjärna. Vi ville mer än Täby idag. Samtliga i laget gör jobbet, de som inte spelar bidrar med energi, de som var ute på plan visade den energin. Samt att vi vill tacka publiken, som var vår extra spelare matchen igenom, kommenterade IBF Faluns tränare Eric Björk.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam tog hem segern mot IBF Falun på bortaplan Julia Croneld och Klara Molin heta när Täby slog Västerås Rönnby Målfest för Thorengruppen hemma mot IBF Falun Förlust för Täby efter dålig start mot Pixbo Wallenstam Täby vinnare mot Storvreta i Svenska Cupen Omgång 2 Grupp B dam

Den här artikeln handlar om: