Täby förlorade mot IBF Falun
Montage
Matchrapport

Slagläge för IBF Falun efter ny seger

ANNONS

IBF Falun stormar fram i matchserien mot Täby i Superligan Kvartsfinal dam, efter vinst på bortaplan med 3-1 (2-0, 0-0, 1-1). IBF Falun har greppet om matchserien, och leder med 2-0, och behöver bara en seger till för att ta sig till semifinal.

– Vi var inte riktigt på tå från start idag och första perioden blev ganska jobbig för oss. Under andra perioden börjar vi bli lite mer hungriga och börjar sakta men säkert jobba oss in i matchen och skapar lite mer målchanser. Vi kommer ut aggressiva och målmedvetna i tredje akten och jag tycker vi reducerar rättvist efter lite mer desperat spel. Något byte efter reduceringen har vi ett skott i ribban innan Falun i bytet efter gör 1-3, tyckte Täbys tränare Maimon Abdallah, efter matchen.

IBF Faluns tränare Eric Björk:

– Idag är vi påslagna från start, vi spelar för varandra och gör det jobbigt för Täby. Sedan behöver vi jobba lite mer noggrant i vissa moment med bollen, men vi är på rätt väg. Grym laginsats och moral!

Lagen möts igen i Guide Arena, måndag 27 mars 18.30.

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Rönnby IBK lyckades bärga segern mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: