Örnsköldsvik IBF förlorade mot Kais Mora
Montage
Matchrapport

Kais Mora besegrade Örnsköldsvik IBF i Superligan Kval SSL Play Off 1 dam

ANNONS

Kais Mora vann totalt mot Örnsköldsvik IBF i Superligan Kval SSL Play Off 1 dam. Det stod klart efter andra matchen, på bortaplan. Matchen slutade 0-6 till Kais Mora, vilket betyder att Kais Mora står som segrare med totala resultatet 11-4.

Kais Moras assisterande tränare Lars-Olov Olsson tyckte så här om matchen:

– Vi gör en helt okej och stabil bortamatch. Spelar med bättre lugn från början, än senast. Vi skapar en del riktigt bra chanser i inledningsperioden, som vi inte förvaltar, ledningen där borde varit större. Vi gör det ändå bra över 60 minuter.

Matchrapporter: Kais Mora vann och avgjorde matchserien Kais Mora kvitterade mot Dalen efter bortaseger Bra start för Dalen efter seger mot Kais Mora i första matchen Kais Mora besegrade Örnsköldsvik IBF i Superligan Kval SSL Play Off 1 dam Bra start för Kais Mora efter seger med 5-4 mot Örnsköldsvik IBF

Den här artikeln handlar om: