Olofström vann mot Gränna
Montage
Matchrapport

Alexander Zoric i form när Olofström vann mot Gränna

ANNONS

Hemmalaget Olofström tog hem de tre poängen efter seger mot Gränna i division 1 södra Götaland herr. 6-3 (3-0, 0-2, 3-1) slutade matchen på lördagen.

– Ja, det var åter en viktig seger. Och det kommer mer viktiga matcher om vi skall vara bland de fyra som kvalar till allsvenskan. Vi spelar bra den första perioden och vinner den med 3-0. Vet inte vad som händer i andra perioden vinner inga närkamper och försöker för mycket själva. Förlorar perioden med 0-2. Vi går in i tredje perioden med en helt annan inställning igen och vinner perioden med 3-1. Nu är vi med och slåss om de fyra åtråvärda platserna efter denna vinsten, tyckte Olofströms tränare Markku Torikka, efter matchen.

Olofström spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Jonathan Torikka, Isak Axelsson och Tim Rönkä. Gränna reducerade dock till både 3-1 och 3-2 genom Elias Vadsten och Emil Skog efter 11.52 i andra perioden. Olofström tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.32 genom Alexander Zoric, och gick upp till 5-2 innan Gränna svarade.

Innan matchen var över hade Olofström gjort 6-3.

Noterbart är att Alexander Zoric gjorde två mål för Olofström och ett målgivande passningar och Jonathan Torikka stod för ett mål och två assists.

Olofström har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Gränna har en vinst och fyra förluster.

Resultatet innebär att Olofström ligger kvar på femte plats och Gränna på nionde plats i tabellen.

I nästa omgång har Olofström Munka-Ljungby hemma i Olofströms Sporthall, lördag 4 februari 17.00. Gränna spelar borta mot Vinberg söndag 12 februari 16.00.

Matchrapporter: Stark vändning till seger för Åstorp/Kvidinge mot Gränna Stort jubel när Hovshaga säkrade seriesegern med vinst mot Olofström Gränna kvitterade sent – avgjorde i förlängningen Olofström ny serieledare efter seger mot Munka-Ljungby Klar seger för Olofström – vann med 10-4 mot Malmhaug

Den här artikeln handlar om: