Hedemora vann mot Dotteviks IF

10-4 mot Dottevik innebär första segern för Hedemora

Hedemora har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i division 1 västra Svealand herr, efter 14 spelade matcher. Säsongens första seger kom på hemmaplan mot Dottevik, en match som Hedemora vann med 10-4 (4-2, 4-0, 2-2).

– Äntligen får vi lite medstuds. Bra insats och energi från hela laget. Bäst på plan är unge Carl-Henric Lindqvist med fina 4+1, kommenterade Hedemoras tränare Jarmo Holmstedt.

Hedemora var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-2.

I andra perioden var Hedemora starkast och gick från 4-2 till 8-2 genom mål av Carl-Henric Lindqvist, Linus Hjorth, Mattias Ager och Mathias Sollander. Det sista målet kom med 15 sekunder kvar av perioden. Tredje perioden slutade 2-2 och Hedemora vann matchen med 10-4.

Hedemoras Mattias Ager gjorde tre mål och Carl-Henric Lindqvist gjorde två mål och totalt tre poäng.

Hedemora har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Dottevik har fem förluster.

Hedemora stannar därmed på elfte och sista plats, och Dottevik på nionde plats, i tabellen.

I nästa match, lördag 21 januari 16.00, har Hedemora LI20 IBF hemma i Vasahallen, medan Dottevik spelar borta mot Runsten.

Matchrapporter: Hälsinggården kvalklart efter seger mot Dottevik Karlstads IBF Ungdom vann mot Hedemora på bortaplan Sandvikens AIK slog Dottevik på hemmaplan Fiaskosäsong för Hedemora – som åker ur serien Efter fem raka segrar i division 1 västra Svealand herr tog vinstsviten slut för Runsten