Viktor Palm #7 lämnar Nykvarn för spel i Herr1an.
Foto: Roland Osbeck
#ibsilly

Stjärnvärvningen lämnar Nykvarn

ANNONS

Efter bara 13 matcher väljer Nykvarns stjärnvärvning denna säsong att lämna laget för spel i Herr1an.

Allsvenskans femte bästa poängplockare genom tiderna har valt att lämna Nykvarn mitt i säsongen för spel med Herrr1an-laget FBC Nyköping. 

Viktor Palm har gjort 360 poäng i Allsvenskan varav 351 i Onyxtröjan. 30 åringen har spelat nästa hela sin karriär i Onyx men säsongen 20/21 testade han lyckan i SSL för första gången med Linköping efter att ha tackat nej massor av gånger till lockropen från Svenska Superligan tidigare. Trots en bra debutsäsong i SSL så valde Palm att flytta tillbaka till Onyx säsongen efter. 

Onyx åkte dock ur Allsvenskan så inför denna säsong valde Palm att istället gå till Onyx största rivaler Nykvarn. Men efter 13 matcher och endast nio poäng står det klart att Palm lämnar Nykvarn för spel med FBC Nyköping som ligger trea i Herr1an Mellersta. 

– FBC är överens med allsvenska topplaget Nykvarn om ett lån av Viktor Palm säsongen ut. Vi vill börja med att tacka Nykvarn för ett bra samarbete och passar också på att önska dom stort lycka till i sin jakt på spel i SSL. Viktor behöver ingen närmare presentation så vi säger bara Välkommen till FBC. Viktor kommer att finnas med i truppen redan till helgen då vi åker till Västerås och fightas om nya poäng, skriver Nyköping på sina sociala medier. 

Matchrapporter: Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda Mullsjö avgjorde med fem mål i sista perioden Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF Förlustsviten bruten för Linköping – efter 7-6 mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: