Gamla Stan spelade lika mot FBC Bollnäs

Gamla Stan och Bollnäs delade på poängen efter 6-6

Det blev delad pott när Gamla Stan tog emot Bollnäs i division 1 Norra herr. Slutresultatet skrevs till 6-6 (2-1, 4-2, 0-3, 0-0).

Gamla Stan tog ledningen efter 11.15, genom Max Granlund framspelad av Philip Ohlin.

Laget ökade också ledningen till 2-0 efter 14.01, på nytt genom Max Granlund på pass av Olle Hedman.

Bollnäs reducerade till 2-1 alldeles i slutsekunderna av första perioden genom Patrik Ahlgren framspelad av William Jonsson. Efter 1.11 i andra perioden slog William Löf till, framspelad av Olle Hedman och gjorde 3-1.

Bollnäs Jesper Josefsson gjorde 3-2 efter 8.20 på pass av Patrik Ahlgren.

Gamla Stans William Löf gjorde 4-2 efter 8.50 framspelad av Oliver Degerfält.

Philip Ohlin gjorde dessutom 5-2 efter 15.09 på pass av Ville Mikkonen.

Linus Carlsson gjorde dessutom 6-2 efter 15.29 framspelad av Rasmus Palm.

Bollnäs Albin Engman gjorde 6-3 efter 18.55 på pass av Patrik Ahlgren. 12.52 in i tredje perioden reducerade Bollnäs Johannes Sigvardsson på nytt.

Bollnäs reducerade igen 18.49 in i perioden genom Johannes Sigvardsson framspelad av William Jonsson.

Bollnäs kvitterade till 6-6 med sex sekunder kvar att spela genom Jesper Persson-Hägg på pass av Johannes Sigvardsson. I fjärde perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 0-0 och resultatet var 6-6 efter fyra perioders spel.

Gamla Stan har tre segrar, en oavgjord och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Bollnäs har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Gamla Stan ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Bollnäs ligger på nionde plats.

Gamla Stan möter Öjebyn i nästa match borta lördag 3 december 16.00. Bollnäs möter samma dag Thorengruppen 2 hemma.

Matchrapporter: Thorengruppen 2 avgjorde tät match mot Bollnäs i tredje perioden Bollnäs åker ur serien – det står klart efter söndagens match Storseger för Gamla Stan borta mot Håsta Skellefteå Utv avgjorde tät match mot Bollnäs i tredje perioden Thorengruppen 2 besegrade Gamla Stan på bortaplan