Lund Elit vann mot Skoghall

Tre poäng till Lund Elit efter avgörande i slutperioden mot Skoghall

Lund Elit vann hemma mot Skoghall i Allsvenskan södra herr med 5-3 (1-1, 0-0, 4-2). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Lund Elit avgjorde.

Lund Elit tog ledningen efter sju minuters spel, genom Hjalmar Hjorth framspelad av Elias Persson.

Skoghall kvitterade till 1-1 efter 8.18, genom Adam Rundqvist på pass av Elias Hallström.

Andra perioden blev mållös. 5.10 in i tredje perioden slog Jesper Mattsson till framspelad av Elvis Holm och kvitterade.

9.07 in i perioden nätade Skoghalls Andreas Jansson på pass av Marcus Bofeldt och gav laget ledningen. Mer än så blev det dock inte för Skoghall.

Efter 12.05 slog Hugo Norlund till framspelad av Tevin Lindqvist och kvitterade för Lund Elit.

Efter 15.10 gjorde Elvis Holm mål på pass av Elias Persson och gav Lund Elit ledningen.

Laget punkterade matchen med ett 5-3-mål med 01.20 kvar att spela genom Rasmus Stoltz framspelad av Jakob Peraic. 5-3-målet blev matchens sista.

Lund Elit har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Skoghall har två vinster och tre förluster.

Skoghalls nya tabellposition är nionde plats, medan Lund Elit är på elfte plats.

Nästa motstånd för Lund Elit är Malmö FBC. Lagen möts lördag 3 december 13.00 i Lerbäckshallen. Skoghall tar sig an Höllviken hemma söndag 4 december 15.00.

Matchrapporter: Storseger för Lund Elit hemma mot Fristad Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall