Lund Elit vann mot Fristad
Montage
Matchrapport

Storseger för Lund Elit hemma mot Fristad

ANNONS

Lund Elit hade en riktig målfest när man besegrade Fristad hemma i Lerbäckshallen i Allsvenskan södra herr. Lund Elit vann med hela 12-1 (2-0, 7-0, 3-1).

– Vi hade som mål innan säsongen att klara oss kvar i allsvenskan och det lyckades vi med idag vilket var riktigt skönt. Det var tre poäng som gällde idag och vi ska vara stolta att vi löste det efter en stark avslutning på serien, kommenterade Lund Elits assisterande tränare Jakob Ericson.

Fristads tränare Fredrik Gustavsson om matchen:

– Vi började bra i första perioden men har en riktig dipp i början av andra perioden. En tuff säsong som är slut och vi får börja om i ettan. Jag och Peter lämnar nu Fristad då det behövs nya röster. Vi tackar alla killar och tjejer som vi har haft genom åren och önskar dem lycka till kommande säsonger. Det finns många duktiga innebandyspelare i Fristad så framtiden ser ljus ut både på dam- och herrsidan.

Segern var Lund Elits fjärde på de senaste fem matcherna.

Lund Elit spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom tre mål av Hugo Norlund. Det skulle komma mer från Lund Elit. Lund Elit var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 7-0 och ställningen efter två perioder var 9-0.

Lund Elit vann också tredje perioden 3-1 och matchen med hela 12-1.

Lund Elits Hugo Norlund gjorde fyra mål, Elias Persson gjorde ett mål och två målgivande passningar och Elvis Holm stod för ett mål och två assists.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Lund Elit slutar på femte plats, och Fristad på tolfte plats. Fristad åker ur serien.

Matchrapporter: Storseger för Lund Elit hemma mot Fristad Strängnäs kvalklart trots förlust mot Lund Elit Fagerhult Habo får sikta på kval trots seger mot Fristad Fagerhult Habo vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Lund Elit Marcus Bofeldt i målform – Lillån IBK vann mot Fristad

Den här artikeln handlar om: