Täby vann mot Nacka Wallenstam

Täby slog Nacka Wallenstam på hemmaplan

Täby vann mötet i Superligan SSL dam på hemmaplan mot Nacka Wallenstam, med 6-3 (2-0, 1-2, 3-1).

– Tycker att vår första period är en av de bättre denna säsong och då menar jag inställningsmässigt. Under andra perioden började vi sakteligen att falla tillbaka i gamla vanor men studsade tillbaka direkt i tredje och segern var välförtjänt, tyckte Täbys tränare Maimon Abdallah, efter matchen.

Täby har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Nacka Wallenstam har fem förluster.

Det här betyder att Täby ligger på åttonde plats i tabellen, och Nacka Wallenstam är på tionde plats.

Lördag 26 november 15.00 spelar Täby borta mot Kalmarsund. Nacka Wallenstam möter Pixbo Wallenstam hemma i Ormingehallen söndag 27 november 15.00.

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Täby avgjorde matchserien mot Endre