Täby vann mot Endre
Montage
Matchrapport

Täby avgjorde matchserien mot Endre

ANNONS

Efter seger på hemmaplan med 4-3 (2-2, 0-0, 2-1) har Täby nu avgjort matchserien mot Endre i kvartsfinalen i SSL dam. Täby vann serien i tre raka matcher.

– Idag är vi fruktansvärt slitna på vissa spelare och den energin och målmedvetenheten vi hade i lördags var stundtals där men inte fullt ut. Vi ligger under med två mål men visar gång efter annan att vi har bestämt oss för att vi ska till semi. Under hela matchserien har vi inte lyckats få en enda utvisning med oss och under tre matcher spelat boxplay fem gånger lägg därtill 5-6 spel så är den nästan en hel period i numerärt underläge där vi vinner med 2-0 Det är stark moral i gänget just nu men nu måste våra kroppar helas på bästa vis inför nästa match om cirka 10 dagar, kommenterade Täbys tränare Maimon Abdallah.

Endres tränare David Normark tyckte till om matchen:

– Svårt att hitta något vettigt att säga så här direkt efter, just nu känns det mest tomt. Det är bara att gratulera Täby till segern och önska de lycka till framöver och så får vi titta och analysera vår säsong för att komma starkare och bättre in i nästa.

Avgörandet först i tredje perioden. Då drog Täby ifrån och vann matchen.

Klara Molin gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Vilma De Gysser och Carolina Myrvoll, målen för Endre gjordes av Erika Nilsson 2 och Stina Ander.

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Täby avgjorde matchserien mot Endre

Den här artikeln handlar om: