Mölndals IBF vann mot Lindome

Äntligen seger för Mölndals IBF mot Lindome

Det blev fyra förluster i rad för Mölndals IBF i division 1 västra Götaland herr. Men hemma mot Lindome kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Aktiviteten slutade 8-5 (3-0, 1-3, 4-2).

– Det var en riktigt svängig match. Typisk derbymatch. Bra fart och Endel sköna domslut. Matchen kunde ha slutat hur som helst. Vill plussa Albin Thurén som tog tag i allt när matchen stod och vägde. Gott med lite med studs. Vill plussa Lindome som gjorde det svårt för oss idag, kommenterade Mölndals IBF:s tränare Mikael Lindqvist.

Mölndals IBF spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Albin Thurén, Andreas Hörberg och Olle Halling. Lindome förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Mölndals IBF var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-2 och matchen med 8-5.

Mölndals IBF:s Albin Thurén gjorde fyra mål och Andreas Hörberg stod för två mål och ett assist. Lindomes Oscar Larsson hade tre assists.

Mölndals IBF har en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Lindome har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att Mölndals IBF nu ligger på åttonde plats i tabellen, och Lindome är på tionde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 22 oktober. Då möter Mölndals IBF Floda i Nova Floda Sportcenter 15.30. Lindome tar sig an Vänersborg hemma 12.00.

Matchrapporter: Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust Mölndals IBF tappade allt – osannolik vändning av Backadalen i Lundbyskolans sporthall Skoghall toppar tabellen efter seger mot Mölndals IBF