Floda vann mot Mölndals IBF

Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF

Det blev en riktigt tajt match när Floda tog emot Mölndals IBF i division 1 västra Götaland herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Floda var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-2, 0-1, 3-0, 1-0). Matchhjälte blev Simon Wallén, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

– Jag tycker vi är de bättre laget över 60 minuter, Albin i Mölndals mål håller matchen vid liv och är anledningen till de blir en förlängning, tyckte Flodas tränare Erik Enoksson, efter matchen.

I början av matchen var Mölndals IBF starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Anthony Berg och Alexander Dahlström. Efter 6.58 i andra perioden nätade Alexander Dahlström ännu en gång, på pass av Carl Brooker och gjorde 0-3. 10.17 in i tredje perioden nätade Flodas Jesper Hallberg framspelad av Joel Djäknestam och reducerade för Floda.

Floda reducerade igen efter 11.19 i tredje perioden genom Joel Ryberg framspelad av William Zachrisson.

Efter 15.11 slog Elias Andersson till på pass av Elias Holmberg och kvitterade för Floda.

I förlängningen tog det 1.37 innan Floda också avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Simon Wallén, framspelad av Gustav Forsberg.

Det här var Flodas femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Mölndals IBF:s åttonde uddamålsförlust.

Med en omgång kvar är Floda på sjätte plats i tabellen, medan Mölndals IBF är på elfte plats.

I nästa match, lördag 9 mars 17.00, har Floda Lindås Rasta borta i Lindås Waves Arena, medan Mölndals IBF spelar hemma mot GS 86.

Matchrapporter: Mölndals IBF föll – trots comeback mot GS 86 Lindås Rasta säkrade seriesegern efter 11-3 mot Floda Floda vann efter förlängning mot Mölndals IBF Backadalen en lätt match för Floda som vann klart Klart nu: Mölndals IBF åker ur serien efter ny förlust