Superligan

Ketil Kronberg: "Som det har sett ut nu så är vi ett bottenlag"

ANNONS

Veteranen efter storförlusten med 11-1 mot Pixbo: "Det är fantastiskt dåligt"

IBK Dalen har fått en tung start på årets SSL-säsong med två förluster och 4-19 i målskillnad. Innebandymagazinet träffade ligans äldsta spelare, 42-årige Ketil Kronberg, efter 11-1-förlusten mot Pixbo Wallenstam IBK på fredagskvällen.

– Målmässigt är det en utskåpning, såklart. Vi torskar med 11-1. Ser man till hela matchen så gör vi bra saker också och skapar massa lägen, men det är lite ineffektivitet och en duktig målvakt. Men en utskåpning både resultatmässigt och spelmässigt, helt klart, säger Kronberg och fortsätter:

– Vi har egentligen varit chanslösa att ta poäng i båda matcherna, det får man vara ärlig och säga. Vi behöver göra mycket jobb på kort tid. Vi är ett nytt lag och har gjort det bra på försäsongen, och så får vi två ordentliga smällar nu i seriestarten. Vå får försöka fokusera på det positiva även om det är ganska svårt just nu. 

Se hela videointervjun i klippet ovan.

Matchrapporter: IBK Dalen utklassade Sirius – vann med 11-2 IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Stort jubel när IBK Dalen säkrade seriesegern med vinst mot Sundsvall FBC Skälby kunde inte stoppa IBK Dalens segertåg IBK Dalens fina svit håller i sig efter 7-2 mot Djurgården

Den här artikeln handlar om: