Rotebro vann mot Järfälla

Järfälla föll efter dålig start mot Rotebro

Rotebro tog greppet om hemmamatchen mot Järfälla i division 1 östra Svealand herr i första perioden, och ledde med 3-0 i paus. Trots en uppryckning av Järfälla vann Rotebro matchen med 4-3 (3-0, 1-1, 0-2).

Rotebro spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Lukas Granath och ett mål av John Wreder. Järfälla reducerade dock till 3-1 genom Emil Strandvad med 03.39 kvar att spela i andra perioden.

Rotebro ökade ledningen till 4-1, på nytt genom Lukas Granath efter 19.57. Järfälla reducerade förvisso genom två mål av Jesper Lagervall, men närmare än 4-3 kom inte Järfälla.

Rotebros Lukas Granath gjorde tre mål.

Det här betyder att Rotebro ligger kvar på elfte och sista plats i tabellen, och Järfälla på tionde plats.

I nästa omgång har Rotebro Uppsala Teknologer borta i IFU Arena, lördag 12 mars 16.30. Järfälla spelar borta mot Björklinge lördag 5 mars 16.00.

Matchrapporter: Uppsala Teknologers seger spiken i kistan för Rotebro – som åker ur serien Ny tung förlust för Järfälla – som tvingas lämna serien Målfest när Björklinge krossade Järfälla i IFU Arena Järfälla föll efter dålig start mot Rotebro Formstarka Älvsjö tog ännu en seger