Rotebro förlorade mot Älvsjö
Montage
Matchrapport

Formstarka Älvsjö tog ännu en seger

ANNONS

Älvsjö fortsätter starkt i division 1 östra Svealand herr. När laget mötte Rotebro borta i Rotebrohallen på onsdagen kom ännu en seger. Laget vann med 6-5 (2-2, 2-0, 2-3). I och med detta har Älvsjö åtta segrar i rad.

– Det är alltid svårt att åka ut till Rotebro och ta tre poäng och det var det inte ikväll heller, men vi lyckades till slut och det med minsta möjliga marginal. Jag tycker ändå att vi från andra perioden har en bra kontroll på tillställningen och går också undan till 6-3. Rotebro ger dock inte upp och gör två snabba men närmare kommer de inte. Noterbart är att Victor Ferraresi satte dit två straffar, vilket tyder på starkt psyke och skicklighet förstås, kommenterade Älvsjös assisterande tränare Göran Öberg.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter en perioders spel.

Älvsjö startade andra perioden bäst och gick från 2-2 till 2-4 genom två mål av Victor Ferraresi tidigt i perioden. Rotebro var starkast i tredje perioden. Laget vann perioden med 3-2 men Älvsjö kunde hålla undan och vinna matchen med 6-5.

Det här betyder att Rotebro ligger kvar på elfte och sista plats i tabellen, och Älvsjö på andra plats.

Söndag 27 februari 18.00 spelar Rotebro hemma mot Järfälla. Älvsjö möter Värmdö borta i Värmdö sporthall lördag 26 februari 13.00.

Matchrapporter: Tre poäng till Älvsjö efter avgörande i slutperioden mot IBF Falun Utveckling RIG Umeå utklassade Älvsjö på hemmaplan Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Visby klart för kval till Superligan Tung förlust för Älvsjö på bortaplan mot Järfälla Bele

Den här artikeln handlar om: