Bollnäs vann mot Thorengruppen 2

Seger för Bollnäs hemma mot Thorengruppen 2

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Bollnäs i matchen mot Thorengruppen 2 i Bollnäs Sporthall. Laget vann söndagens match i division 1 Norrland herr med 7-6 (2-1, 3-3, 2-2).

Segern var Bollnäs fjärde på de senaste fem matcherna.

Bollnäs startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Jens Ohlin och William Jonsson innan Thorengruppen 2 svarade och gjorde 2-1 genom Nils Engman Brink. Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 5-4.

Bollnäs startade tredje perioden vassast. Laget gick upp till en 6-4-ledning. Men Thorengruppen 2 svarade och gjorde 6-5.

Därefter var det dock Bollnäs som avgjorde. Laget gjorde 7-5 med 13 minuter kvar att spela genom Jesper Persson-Hägg på pass av Johannes Sigvardsson. Thorengruppen 2 hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 7-6.

Bollnäs stannar därmed på fjärde plats, och Thorengruppen 2 på tredje plats, i tabellen.

Bollnäs tar sig an Gimonäs Umeå i nästa match borta lördag 12 februari 16.00. Thorengruppen 2 möter samma dag 13.00 Sundsvall FBC hemma.

Matchrapporter: Thorengruppen 2 knep segern i målmässigt jämn match mot Härnösand Målfest för Thorengruppen 2 hemma mot Kiruna AIF Klar seger för Thorengruppen 2 – vann med 9-4 mot Bergnäset IBK Luleå vann borta mot Thorengruppen 2 Segerraden förlängd för Thorengruppen 2 – besegrade Gimonäs Umeå