Kalmarsund spelade lika mot Ledberg

Kalmarsund och Ledberg delade på poängen i toppmötet

Det blev 6-6 (2-2, 1-2, 0-0) i lördagens heta toppmatch i division 1 östra Götaland herr mellan hemmalaget Kalmarsund och Ledberg.

Resultatet innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Kalmarsund.

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter en perioders spel.

Ledberg startade också andra perioden vassast. Laget gick från 2-2 till 2-4 genom mål av Isak Badic och Erik Stenqvist innan Kalmarsund svarade och gjorde 4-3 genom Gustav Bäckstedt. Tredje perioden slutade 0-0 och ställningen efter tre perioder var 3-4.

Noterbart är att Kalmarsunds Gustav Bäckstedt gjorde tre mål.

Det här betyder att Kalmarsund ligger kvar på andra plats i tabellen, och Ledberg på tredje plats.

Lördag 22 januari möter Kalmarsund Nyköping borta 13.00 och Ledberg möter Hovshaga hemma 15.00.

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla