Tom Colling
Hamnar Tom Colling i Djurgården till slut?
Foto: Anders Andersson och Per Wiklund
Superligan

Nya vändningen i Colling-sagan

ANNONS

Djurgården slutförhandlar ytterligare. två spelare utöver Tom Collling.

Nyligen kom det ut uppgifter att Djurgården var ett av lagen som var intresserade av Karlstads stjärna Tom Colling. Han har tagit en timeout från sitt spelande i den allsvenska klubben och kan nu köpas loss av föreningen för den klubb som vill och kan det.

Djurgården har haft ett möte med Tom Colling och har en fortsatt dialog. För Innebandymagazinet berättar klubbens lagledare Roland Pettersson att man “kommer behöva ta ett beslut i helgen”.

Anledningen till det är att man slutförhandlar med två andra spelare, som även dem tillhör allsvenska lag. En av spelarna kan bli klar så tidigt som idag – och då får Djurgården dra sig ur Colling-affären.

Skulle det bli så att Djurgården fortsätter på Colling-spåret så måste man också komma överens med Karlstad – just nu har man bara fått okej att prata med huvudpersonen själv. 

 


Schweiz-Sverige 3-11

Alla målen mellan Schweiz och Sverige

Matchrapporter: Kalmarsunds seger spiken i kistan för Karlstad – som åker ur serien Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC IBF Falun vinnare mot Karlstad – avgjorde i förlängningen Karlstad segrare hemma mot Nykvarns IF

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: