Skälby spelade lika mot Djurgårdens IF IBS
Montage
Matchrapport

Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby

ANNONS

Djurgården tvingas till kvalspel för att hålla sig kvar i Allsvenskan norra herr. Det blev klart efter oavgjort, 4-4 (0-2, 1-1, 3-1, 0-0), på bortaplan mot Skälby.

– Hmm vad ska svara på den frågan. Först och främst vill jag säga att jag är mycket nöjd med hur vi genomför matchen här moy Skälby, vi kommer tillbaka från 1-3 och 3-4 har ett stolpskott i sudden så små små marginaler Beträffande kvalet så blir det att ladda om och få killarna att gilla läget och gå ut och fortsätta göra jobbet i varje byte. Om vi gör det vi kan så ska vi vara det bästa laget i ett kval, kommenterade Djurgårdens tränare Rickard Gustafsson.

I början av matchen var Skälby starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Hugo Evertsson och Anton Persson. Djurgården reducerade dock till 2-1 genom Theodor Svensson med 4.34 kvar att spela av perioden.

Skälby gjorde 3-1, på nytt genom Hugo Evertsson efter 19.43 i andra perioden. 3.05 in i tredje perioden nätade Djurgårdens Pontus Höstman framspelad av Sebastian Gafvelin och reducerade för Djurgården.

Efter 7.39 nätade David Johansson framspelad av Max Ernstsson och kvitterade för Djurgården.

9.58 in i perioden slog Anton Persson till återigen på pass av Hugo Evertsson och gav laget ledningen för Skälby.

Efter 11.21 gjorde David Johansson mål på nytt framspelad av Jens Ohlin och kvitterade för Djurgården.

Förlängningen blev mållös.

Skälbys Hugo Evertsson stod för två mål och ett assist.

Det här var Skälbys andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Skälby slutar på femte plats, och Djurgården på sjätte plats.

Matchrapporter: Djurgården måste kvala efter oavgjort mot Skälby Jens Ohlin i målform när Djurgården vann mot Sundsvall FBC Skälby vann klart borta mot Sirius Djurgården segrare hemma mot Sirius Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby

Den här artikeln handlar om: