Skoghall vann mot Stenungsund

Skoghall utklassade Stenungsund på hemmaplan

Skoghall dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Stenungsund i division 1 västra herr med hela 12-1 (6-1, 4-0, 2-0).

– Vi är alldeles för passiva första kvarten, men när vi ökar intensiteten och skapar ordentligt med närkamper, får vi med den energin även i anfallsspelet. Andra perioden är vi riktigt jäkla bra, kommenterade Skoghalls tränare Niclas Andersson.

Skoghall dominerade första perioden. Laget inledde målskyttet efter 5.21 genom Ludvig Thorbjörnsson, och gick upp till 3-0 innan Stenungsund svarade.

Innan perioden var över hade Skoghall ryckt åt sig ledningen med 6-1. I andra perioden var Skoghall starkast och gick från 6-1 till 10-1 genom mål av Albin Englöw, Mattias Karlsson, Emil Johansson och Marcus Olsson. Och det var bara början. Skoghall fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 12-1. Målen i sista perioden gjordes av Albin Englöw och Pär Hallerstedt.

Snackisen var att Skoghalls Pär Hallerstedt stod för sex poäng, varav tre mål och Albin Englöw gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål.

När lagen möttes senast slutade det med seger för Skoghall med 9-4.

Lördag 2 oktober spelar Skoghall hemma mot Alingsås 16.00 och Stenungsund mot Lockerud/Mariestad borta 15.00 i ICA-kvantum hallen.

Matchrapporter: Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Storseger för Skoghall hemma mot GS 86 Underläge i tredje perioden – då vände Skoghall och vann Skoghall toppar tabellen efter seger mot Mölndals IBF