#ibsilly
Anders Skoog.
Foto: Visby IBK
Allsvenskan norra

Notorisk målskytt till Visby

ANNONS

Visby värvar från Herr1an: "En spelare som hatar att förlora"

Allsvenska Visby förstärker truppen med högerforwarden Anders Skoog, född 1997. Han har representerat värmlandslaget Hagfors i Herr1an de fyra senaste säsongerna där han gjort sig känd som en målskytt av rang – på de fyra matcher man hann spela den här säsongen blev det 12 (!) mål samt 0 målgivande passningar.

- Publiken kan förvänta sig att se en spelare som hatar att förlora och kommer ge sitt allt i alla lägen med mycket fart och fläkt, samt förhoppningsvis några schyssta mål, säger han i ett pressmeddelande från klubben.

- Jag fick ett väldigt bra intryck av klubben efter mina besök på ön och de hade en bra helhetslösning som passade mig. Samt att jag länge har varit sugen på ett äventyr och testa mina vingar så då var Visby helt klart det bästa alternativet för mig personligen.

Anton Olofsson, tränare i Visby, om värvningen:

- Känns väldigt kul och bra att Anders valt att ta nästa steg i sin innebandykarriär hos oss. Anders är en pålitlig målskytt med ett vasst avslut och bra fart under fötterna som dessutom har mycket utveckling kvar i sig.



TV: Berättar om mammans och broderns tragiska bortgång

Matilda Östlund Viséns mamma omkom i en trafikolycka på väg hem från match: "Det känns som att jag har henne med mig på planen"

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Visby starkast – avgjorde i förlängningen mot Gävle GIK Tre klara poäng för Visby mot Järfälla Bele Visby klart för kval till Superligan Visby vann stort senast – nu tog IBF Falun Utveckling revansch

Den här artikeln handlar om: