#ibsilly-nytt
Foto: Per Wiklund
Superligan

SSL-lag förstärker med 3 nya spelare

ANNONS

Helsingborg har tappat 5 spelare under inledningen av säsongen så nu förstärker man med tre nya.

Jonathan Skoglösa, Nicklas Lidholm och Oliver Windfeldt är tre startspelare som skadat sig under inledningen. Utöver detta valde Isac Lindblad innan säsongsstarten att flytta hem till sina föräldrar i Uppsala. Föregående vecka valde Mikkel Christensen som haft dubbellicens att flytta hem till Danmark. 

Då valde Helsingborg att agera, först kom den tjeckiska invasionen som sedan följdes upp av den schweiziska och Helsingborg hakar nu på den tredje trenden under coronapandemin, nämligen att låna in spelare från lägre divisioner i närområdet. Tre spelare från Herr1an-laget Munka Ljungby lånas in under december månad.

– Vi är väldigt glada och tacksamma för att Munka valt att hjälpa oss i ett viktigt och utsatt läge! – Det är härligt att vi kan ta in killar från närområdet och fortsätta hjälpas åt för att utveckla den lokala innebandyn! För oss i FC Helsingborg har detta spåret varit viktigt och att inte ta in utländska spelare som tidigare varit spåret! – Vi får in extremt duktiga spelare i alla tre, säger huvudtränare Niklas Pålsson till lagets hemsida

Oliver Uhrberg

Oliver är en rutinerad spelare som bland annat har rutin från SSL spel med FC Helsingborg och Växjö Vipers. Oliver är en bollvinnare av högsta rang, otrolig blick för spelet samt extremt stark i närkampsspelet.

Joel Skog

Joel Skog har allsvensk rutin med sig från spel i Åstorp. Förra säsongen blev han utsedd till årets back i Herr1an Södra Götaland efter förra säsongen av Innebandymagazinet. 

Max Drangnér

Max är en stark offensiv back med väldigt bra skott. Max lever mycket på sin energi både på och utanför plan och är jobbig att möta i sarghörnet. Han är fortfarande ung och utvecklingsbar och har rätt inställning för att acklimatisera sig på denna nivån.


 

Matchrapporter: Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Svårstoppade FCH fortsätter vinna – 5-4 mot Hagunda Formstarka FCH tog ny seger mot Linköping Två snabba mål i sista perioden avgjorde för FCH mot AIK Förlustsviten bruten för FCH – efter 6-5 mot Nykvarns IF

Den här artikeln handlar om: