#ibsilly-nytt
Foto: Jörgen Frisk
Superligan

Pixbotränaren lämnar SSL-laget - "ett gemensamt beslut"

ANNONS

Nästa uppdrag är redan klart- Coacha ett gäng 13-åringar.

Pixbos assisterande damtränare Harman Haurami har inte varit med på lagets tre senaste matcher och för Innebadnymagazinet berättar han varför. 

- Jag bor och jobbar i Jönköping. Därav har det tyvärr varit svårt att kombinera mitt arbetsschema med de långa resorna till och från Mölnlycke. Då tog vi ett gemensamt beslut, i full samförstånd med varandra, att avsluta uppdraget för den här säsongen men vi ser på nya möjligheter i framtiden.

Haurami kommer dock inte att gå sysslolös då han redan har skaffat sig ett nytt tränaruppdrag. Men det är ganska så annorlunda mot vad han är van vid.  

- Haha lite roligt faktiskt nu när man läser "från SSL till P07". Jag har ett stort driv för innebandyn och då är det klart svårt att vara utan när säsongen pågår. Jag har nu sedan en vecka tillbaka valt att kliva på som ungdomstränare i JIK P07. Det är ett grymt gäng med en god gemenskap och som jobbar hårt för att lära sig nya saker och utvecklas. 

Hur ser du på framtiden då vill du tillbaka till SSL igen?

- Jag är jätte tacksam, först och främst till Pixbo men även till ledarna i JIK P07 över att få möjligheten att fortsätta med innebandyn den här säsongen. Samtidigt är detta relativt nytt och då har det varit väldigt viktigt för mig, om det ska bli ett nytt uppdrag så skall det ske i samråd med Pixbo. Sedan, vad som händer till nästa säsong, återstår att se.

Hur summerar du din tid i Pixbo?

- Fantastiskt, på alla sätt och vis! Jag har bara positivt att säga om ledarkollegor, spelare och förening. Jag är oerhört tacksam över att ha fått vara en del av Pixbo, även om det har varit under en kortare tid.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama

Den här artikeln handlar om: