Alunda förlorade mot Bele Barkarby

Seger för Bele Barkarby efter avgörande i förlängningen mot Alunda

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Bele Barkarby avgöra den jämna matchen borta mot Alunda i Allsvenskan östra dam i innebandy. Slutresultatet blev 3–4 (1–3, 1–0, 1–0, 0–1).

– Vår första period är inte bra vilket syns. Vi förlorar den med 3-1, sedan tycker jag vi är bättre än dem i period ett och tre. Vi skapar mycket men svårt att få nätrassel. Små marginaler i sudden. Vi har en chans innan de gör mål men Bele utnyttjade sitt läge vilket vi inte gjorde, kommenterade Alundas tränare Daniel Eriksson efter matchen.

Målskyttarna bakom segern var Felicia Blomqvist, Jennifer Hallander, Emma Johansson och Ronja Kämppi. Elin Höglund 2 och Ebba Olsson gjorde målen för Alunda.

För tabellens utseende betyder det här att Alunda ligger på sjätte plats medan Bele Barkarby har femteplatsen.

Alunda tar sig an Älvsjö AIK i nästa match borta söndag 18 oktober 15.00. Bele Barkarby möter Åkersberga IBF hemma lördag 17 oktober 13.00.

Matchrapporter: Kvalspel för Alunda efter förlust mot Storvreta Alunda vinnare mot Älvsjö AIK – kvitterade och avgjorde sent Segerraden förlängd för AIK – besegrade Alunda Jasmine Van der Veen och Ida Andersson-Weidenberg målgörare när Alunda förlorade Alunda fortsätter vinna – 5-4 mot Täby FC