Foto: Alamy
SSL (Dam)

Endrestjärnans första besked efter operationen

ANNONS

Ellen Bäckstedt berättar om hur hon mår efter förra veckans knäoperation.

Igår skrev vi om Endres chockbesked att storstjärnan Ellen Bäckstedt tvingades till en akut operation för sin knäskada hon drog på sig i januari och som höll henne borta från spel i två månader. Då var prognosen att skadan inte behövde opereras men i förra veckan så blev det operation ändå då knät inte blev bättre. 

Nu har Ellen Bäckstedt uttalat sig till Hela Gotland om hur hon mår efter operationen. 

– Jag har fått information om att operationen i sig har gått bra. Först kommer jag hoppa på kryckor ett tag till, sen efter det kommer jag träffa en ortoped och sjukgymnast som hjälper mig vidare i rehaben framåt, säger Bäckstedt till tidningen. 

När Endres superstjärna kan spela innebandy igen vill hon inte spekulera i men enligt en första prognos kan det ta mellan 4-6 månader. Då skulle Bäckstedt kunna vara på planen igen runt omgång 8 i SSL.   

– Jag har dessvärre inget datum på när jag kommer vara tillbaka i spel. Jag vill såklart, och strävar efter att, spela innebandy så fort som möjligt, men kommer inte stressa på något. Jag har bra dialog med min fysio som jag litar på fullt ut och som jag vet kommer göra ett bra rehabprogram för mig. Jag kommer göra det som krävs för att komma tillbaka stark och spelbar när jag känner mig redo för det.


Jaromir Jagr testar innebandy

En av världens bästa hockeyspelare genom tiderna kör prickskytte i innebandy.

Matchrapporter: Täby avgjorde matchserien mot Endre Täby har Endre i sitt grepp efter ännu en seger Bra start för Täby efter seger mot Endre efter straffdrama Revansch och tre poäng för Endre Seger med 8-4 för Thorengruppen mot Endre

Den här artikeln handlar om: