Thorengruppen förlorade mot Pixbo Wallenstam IBK

Pixbo tog revansch – 8-6 mot Thorengruppen

Det blev seger med 8-6 (2-2, 4-2, 2-2) för Pixbo mot Thorengruppen på söndagen i SSL herr. Med det tog bortalaget en skön revansch, då Thorengruppen vann senaste mötet lagen emellan med hela 9-4.

Thorengruppens tränare Johan Lindgren tyckte så här om matchen:

– En jämn match som kunde gått åt båda hållen. Känslan är att vi skapar tillräckligt med chanser för att kunna vinna matchen.

I och med detta har Pixbo hela sju raka segrar i SSL herr.

Thorengruppen tog ledningen efter 5.54, genom Mattias Ljunggren på pass av Hampus Öhgren.

Pixbo kvitterade till 1-1 efter 7.57, när Marcus Peil slog till framspelad av Jon Hedlund.

Thorengruppen tog ledningen på nytt efter 8.28, när Hampus Öhgren fick träff på pass av Måns Höglin.

Pixbo kvitterade till 2-2 efter 18.56, genom Benjamin Schill framspelad av Patrik Gustavsson.

I andra perioden var det Pixbo som var starkast. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 4-6.

Tredje perioden slutade 2-2 och Pixbo vann matchen med 8-6.

Pixbos Gustav Fritzell stod för tre poäng, varav två mål. Hampus Öhgren gjorde ett mål och totalt tre poäng för Thorengruppen.

Med en omgång kvar är Thorengruppen på nionde plats i tabellen, medan Pixbo är på tredje plats.

I nästa match, lördag 16 mars 16.00, har Thorengruppen Linköping borta i Linköpings Sporthall, medan Pixbo spelar hemma mot AIK.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun