Pixbo Wallenstam IBK vann mot Mullsjö

Pixbos fina svit håller i sig efter 10-4 mot Mullsjö

Det går fortsatt bra för Pixbo i SSL herr. På onsdagen mötte laget Mullsjö i Wallenstam Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Mullsjö blev 10-4 (4-1, 1-1, 5-2).

Mullsjös tränare Johan Kihlbom tyckte till om matchen:

– En dålig match från vår sida. Vi kommer ut energilöst och på hälarna och sätter oss i en dålig sits direkt. Sen gör vi ett försök i andra perioden och får lite effekt, men i tredje är vi aldrig riktigt nära. Vi får lära oss, komma igen och jobba hårdare.

Pixbo var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-1.

Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 5-2.

Pixbo hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.36 genom Daniel Kalentun, och gick upp till 7-2 innan Mullsjö kom tillbaka och reducerade till 7-4.

Innan matchen var över hade Pixbo gjort hela 10-4.

Gustav Fritzell och Anton Fylke gjorde två mål och två assist var för Pixbo. Pelle Tarenius gjorde två mål för Mullsjö och spelade dessutom fram till ett mål för Mullsjö.

Med två omgångar kvar är Pixbo på tredje plats i tabellen, medan Mullsjö är på sjätte plats.

Söndag 10 mars spelar Pixbo borta mot Thorengruppen 16.00 och Mullsjö mot Nykvarns IF borta 17.00 i Furuborghallen.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun