EXTRA
SSL (Herr)

SSL-spelare har testats positivt för doping

ANNONS

En spelare i Team Thorengruppens herrlag i SSL har testat positivt för otillåten substans.

– Vi tar helt avstånd från användandet av otillåtna substanser. Nu är ett A-prov gjort och nu inväntar vi provsvar från ett kontrollprov, säger Raja Thorén, styrelseordförande i Team Thorengruppen SK.

Det var efter en match i Nykvarn den 11 februari som provet togs av Antidoping Sverige. Enligt det så kallade A-provet fanns spår av en otillåten substans. Nu väntar analys av ett kontrollprov, prov B.

Spelaren har under väntan på provsvar tagits ut ur verksamheten. 

– Det här strider självklart mot flera av föreningens policys. Nu inväntar vi svaret på kontrollprovet, så får vi se var det landar. Är även B-provet positivt kommer vi att sätta oss ned med spelaren och bestämma hur vi går vidare. Som arbetsgivare kommer vi självklart att stödja vår spelare genom denna period på alla sätt som vi bara kan, säger Raja Thorén.

Källa: Pressmeddelande


TV: Anna Wijks sista scen i Mästarnas Mästare

Här får innebandylegendaren lämna SVT-programmet.


Promotion: Nu fyller vi Friends Arena, innebandy-Sverige!

Matchrapporter: Linköping starkast – efter två sena mål mot Thorengruppen Pixbo tog revansch – 8-6 mot Thorengruppen Växjö vann klart borta mot Thorengruppen IBF Falun besegrade Thorengruppen och toppar nu tabellen Thorengruppen avgjorde med fem mål i sista perioden

Den här artikeln handlar om: