Bilder: Expressen
SSL (Herr)

Stökigt efter slutsignalen i Nyhemshallen

Det bjöds på mycket känslor och många vackra mål när Mullsjö tog emot Falun.

Söndagens enda SSL match på herrsidan spelades mellan Mullsjö och Falun. Det blev en match som innehöll snygga mål och även en hel del känslor.

Första perioden inleddes med att  Mullsjö tog ledningen halvvägs in i perioden. Några minuter senare ökade man på sin ledning till 2-0. Det resultatet stod sig också perioden ut.

Den andra perioden inledde man i Mullsjö också starkt, genom att öka på sin ledning till 3-0. Falun ryckte dock upp sig och inom loppet av tre minuter så hade man kvitterat matchen till 3-3. Både 3-2 och 3-3 målet var nästintill identiska, men med olika målskyttar.

Inför den sista perioden var resultatet 3-3, men det stod sig inte länge i den tredje perioden när Mullsjös Joel Ingesson klev fram och gjorde 4-3. Kort därefter drog Mullsjö på sig en utvisning och bjöd in Falun i matchen då Falun tog tillvara på det numerära överläget genom att göra mål. Likaresultatet stod sig långt in i perioden, men med mindre än två minuter kvar av matchen så avgjorde Malte Lundmark matchen när han gjorde 5-4 till gästerna.

Såhär sa Mullsjös tränare Johan Kihlblom om insatsen:

– Jag är stolt över hur vi står upp idag, jag tycker vi ger oss alla chanser att vinna den här matchen, vi har lägen att döda matchen. Det är det här Mullsjö som är det riktiga Mullsjö, inte det där pisset vi fick se i cupen.

Efter slutsignal blev det kaosartat och flera spelare som hamnade i konflikt med varandra efter att det delats ut en knuff mot Galante Carlström i samband med slutsignalen.

Se höjdpunkterna ovan. Bilder från Expressen.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun