FCH förlorade mot Pixbo Wallenstam IBK

Pixbo utklassade FCH på bortaplan

Pixbo dominerade stort när laget vann på bortaplan mot FCH i SSL herr med hela 11-0 (0-0, 3-0, 8-0).

Pixbos tränare Patric Löfborg:

– Vi startar matchen lite tempofattigt och vi bjuder Helsingborg på flera kontringsläge där de fick möjlighet att ta ledningen. Efter första perioden växer vi in i matchen och spelar med mer fart i anfallsspelet vilket leder till att vi kan gå ifrån till en storseger till slut.

Segern var Pixbos fjärde på de senaste fem matcherna.

Den första perioden slutade 0–0. Pixbo spelade bra i andra perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3, mål av Anton Fylke, Victor Johansson och Arvid Äse. Det var bara början för Pixbo. Pixbo fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 11-0. Målen i sista perioden gjordes av William Lindh, som gjorde tre mål, Gustav Fritzell, Filip Wramdemark, Arvid Äse, Victor Johansson och Wictor Lundstedt.

Pixbos Oskar Weissbach hade fem assists och William Lindh gjorde tre mål för.

FCH stannar därmed på tolfte plats, och Pixbo på fjärde plats, i tabellen.

Lördag 17 februari möter FCH Thorengruppen borta 15.00 och Pixbo möter Hagunda hemma 17.00.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo