SSL (Herr)

Highlights: Hagunda-Falun

Se alla målen från SSL-mötet mellan Hagunda och Falun, som slutade 4-12.

Efter helgens chockförlust i Champions Cup-finalen var det ett revanschsuget Falun som gästade jumbon Hagunda i sista matchen av omgång 19 i Svenska Superligan. Hagunda fick verkligen sota för Faluns nederlag för gästerna fullständigt körde över Hagunda i första perioden.

Hagunda tränaren Martin Dahlberg tvingades att ta time out redan innan klockan slagit över på två minuters spel och då stod det redan 0-2 på resultattavlan.

– Matchen var väl avgjord efter sex eller sju minuter. Så då blir det märkligt att spela. Vi är så dåliga första sju åtta minuterna. Jag har aldrig sett något liknande. Vi står och tittar på mot ett av de bästa lagen i ligan. I period två och tre visar vi någon form av kapacitet så att det bli någon form av match i alla fall, sa Dahlberg efter matchen i Expressens sändning.

Falun vann första perioden med hela 7-0 och den andra slutade 5-3 men i tredje perioden var det istället Falun som gjorde snudd på samma insats som Hagundas inledning. Hemmalaget vann nämligen sista perioden med 1-0. Faluns tränare Thomas Holmgren skämtade sedan bort insatsen i tredje perioden när han fick frågan i Expressens sändning hur han sammanfattar att vinna första perioden med 7-0 och förlora den sista med 0-1.

– Det blir straffys…nää, det blir det inte. Vi startar som vi ville. Vi hade nollställt hjärnorna från i lördags och började på ny kula nu. Sedan är det svårt att hålla i det i 60 minuter.

Malte Lundmark gjorde hattrick och Emil Nilsen och Ahmad Aldeed gjorde också tre poäng vardera. I och med Lundmarks tre fullträffar klättrade han förbi Filip Eriksson och Samuel Folkesson Algman i poängligan och gick upp till en fjärdeplats.

Se alla målen från matchen i klippet ovan.

Målvakt - Ut20:00 Johan Rehn

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun