Nacka Wallenstam vann mot IBF Dalen

Tre poäng för Nacka Wallenstam hemma mot IBF Dalen

Nacka Wallenstam vann mötet i Allsvenskan norra/östra dam på hemmaplan mot IBF Dalen, med 9-5 (3-1, 2-2, 4-2).

– En match som kanske inte är så välspelad från något av lagen. Vi spelar framåtlutat hela matchen och öser på och vi gör mål i viktiga skeden i matchen. Skönt att avsluta helgen med en seger, kommenterade Nacka Wallenstams tränare Richard Campbell.

Nacka Wallenstam var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-1.

Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Nacka Wallenstam vann också tredje perioden 4-2 och ställningen efter tre perioder var 9-5.

Nacka Wallenstams Wilma Löwenthal gjorde tre mål och Stina Höög stod för ett mål och två assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Nacka Wallenstam på tredje plats och IBF Dalen på fjärde plats.

Nacka Wallenstam tar sig an Örnsköldsvik IBF i nästa match borta lördag 27 januari 18.00. IBF Dalen möter samma dag 14.00 Storvreta hemma.

Matchrapporter: Två mål för Stina Höög när Nacka Wallenstam besegrade IBF Falun Utveckling IBF Dalen till kvalspel efter förlust mot Umeå City AIK kvalklart efter seger mot Nacka Wallenstam Emilia Andersson tvåmålsskytt för IBF Dalen i segern mot Sundsvalls IBF Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka