Kais Mora vann mot Rasbo

Kais Mora slog Rasbo på hemmaplan

Kais Mora vann mötet i division 1 västra Svealand herr på hemmaplan mot Rasbo, med 7-5 (2-2, 3-2, 2-1).

– Viktig seger som vi verkligen fick kämpa för. Förvånad över att Rasbo bara tagit en poäng hittills. Vi kladdade lite för mycket på bollen och då var de på oss fysiskt. När vi väl får fart på bollen så gör vi bra saker och mål på det. Som sagt en kämpainsats men plus till Noah Flury, Alvin Karlgren samt Daniel Vaigur i målet. Han räddar oss flertal gånger idag, kommenterade Kais Moras tränare Peter Wallin.

Kais Mora började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.30 slog Alvin Karlgren till på pass av Noah Flury.

Rasbo kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 5.46 slog Robin Grönvik till framspelad av Rasmus Grönvik.

Rasbo tog också ledningen efter 9.56, när Christoffer Gustafsson fick träff framspelad av Oliver Raudasoja.

Kais Mora kvitterade till 2-2 efter 17.36, när Daniel Simons-Pettersson hittade rätt på pass av Oliver Collin.

Kais Mora var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 5-4.

Kais Mora var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-1 och matchen med 7-5.

Alvin Karlgren och Oliver Collin gjorde två mål och ett assist var för Kais Mora.

Rasbo har startat svagt och har bara en poäng efter fyra spelade matcher. Kais Mora har sex poäng.

Nästa motstånd för Kais Mora är Björklinge. Lagen möts lördag 21 oktober 13.00 i IFU Arena Gibon.

Matchrapporter: Sandvikens AIK:s jättetapp i tredje perioden – föll stort mot Rasbo Målfest för Kais Mora borta mot Alunda Uddamålsseger för Kais Mora hemma mot Hagfors Förlust på bortaplan för Björklinge mot Rasbo Rasbo för starka – IBF Borlänge föll i förlängningen