Ekerö IK vann mot FBC Nyköping

Nyköping höll inte hela matchen borta mot Ekerö IK

Matchen mellan Ekerö IK och Nyköping i division 1 östra Svealand herr var jämn i två perioder. Men i tredje perioden avgjorde Ekerö IK matchen och vann med 6-5 (0-3, 3-0, 3-2).

Oscar Knutsson slog till efter bara 22 sekunder i matchen och blev matchhjälte med sitt 6-5-mål.

I första perioden var det Nyköping som var starkast. Laget vann perioden med 0-3.

I andra perioden var det i stället Ekerö IK som hade greppet. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter två perioder var 3-3.

Noterbart är att Oscar Knutsson gjorde ett mål för Ekerö IK och spelade dessutom fram till två mål.

Ekerö IK har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Nyköping har sex poäng.

Nästa motstånd för Nyköping är Värmdö. Lagen möts lördag 14 oktober 15.00 i Nyköpings Sporthall.

Matchrapporter: Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Nyköping åker ur serien – det står klart efter söndagens match Tullinge vann – klart för kval till Allsvenskan RA19 vände underläge till seger Kryss för Värmdö och Ekerö IK