Salem förlorade mot Ekerö IK

Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK

Salem hade en riktigt tung match hemma mot Ekerö IK, och förlorade med hela 1-7 (0-3, 1-2, 0-2) i division 1 östra Svealand herr.

Ekerö IK spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Lukas Hallinder, Victor Schedin-Huisman och Oscar Knutsson. Ekerö IK ökade ledningen till 0-4, återigen genom Oscar Knutsson efter 9.46 i andra perioden.

Salem reducerade dock till 1-4 genom William Askvinge efter 13.23 av perioden.

Efter 15.55 ökade Ekerö IK på till 1-5 genom Simon Melander. Ekerö IK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Oscar Knutsson och Victor Schedin-Huisman.

Oscar Knutsson gjorde tre mål för Ekerö IK.

Resultaten i sista omgången betyder att Salem slutar på tolfte plats i tabellen, och Ekerö IK på åttonde plats.

Matchrapporter: Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Förlust mot Nacka för Salem Kryss för Värmdö och Ekerö IK Viktor Hultquist tvåmålsskytt när Nykvarn IF vann mot Ekerö IK