Foton: Per Wiklund
SSL (Herr)

Uppgifter: Daniel Kalentun kan byta Pixbo mot Falun

ANNONS

Har utgående kontrakt - ryktas till Falun: "Vet aldrig vad som kan hända"

Idag möts Pixbo och Falun 17.00 i herrarnas SSL, lagen som hade en riktig rysarserie i semifinalen i våras som gick till sju matcher. Med bara några timmar till tekning går lokaltidningen Falu-Kuriren ut med uppgifter om att en Pixbospelare kan gå över till Falun till nästkommande säsong.

Det handlar om Daniel Kalentun, det unga stjärnskottet som spelar med sin bror Filip i Pixbo. Men han har även en bror i Falun, Emil Kalentun, och rapporteras alltså kunna bli lagkamrat med sin andra bror till 2024/25.

– Jag har inte så mycket att säga. Nu spelar jag i Pixbo och vill göra mitt bästa här och satsa för att vinna så mycket vi bara kan, säger Daniel Kalentun till Falu-Kuriren.

Kalentun vill inte kommentera uppgifterna men stänger inte heller några dörrar för att spela med storebror Emil i framtiden.

– Jag har utgående kontrakt, så man vet aldrig vad som kan hända. Vi har spelat i Guldsteget med varandra. Det hade varit superskoj att få spela med båda brorsorna samtidigt. När vet jag inte, men det hade varit roligt någon gång, säger han.

Bröderna Daniel, Emil och Filip Kalentun. Foto: Per Wiklund


TV: Visbys tränare tippar Allsvenskan Norra

Joakim Bandholtz: "Dalen är egentligen favoriter, men..."


Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo

Du kanske även vill läsa:
Pixbos svar på uppgifterna: "Klart vi vill behålla honom"
Plus Pixbos svar på uppgifterna: "Klart vi vill behålla honom"
Den här artikeln handlar om: