SUCCÉDEBUTEN
Foto: IFF/Adam Troy & Idrottsfoto
SSL (Herr)

STATISTIK: Gabriel Kohonens SSL-debut i siffror

ANNONS

☑ Speltid ☑ Skott ☑ Skottyper ☑ Passningar

En speciell debut förtjänar en speciell bevakning. Innebandymagazinet följde varje steg på planen från Gabriel Kohonen i 19-åringens första SSL-match när Storvreta vann med 6-5 mot Team Thorengruppen. Wilma Junhammar och Oscar Helmrich förde statistiken.

– Han gör det otroligt bra offensivt där han verkligen visar sin spelförståelse och hur duktig han är. Men väldigt kul att se Gabriels defensiva sida också där han läser av spelet, säger Wilma.

– Alla förväntade sig fyrverkerier när Kohonen gick ut på planen och det var precis det vi fick. Även om Kohonen redan visat hela innebandyvärlden vad han kan, tror jag att han tystade de sista kritiska rösterna idag, säger Oscar och fortsätter:

– Även om hans skott har fått mycket rubriker tycker jag att han idag visar att han behärskar stora delar av vad en innebandyspelare behöver. Några av hans passningar idag är helt otroliga. En annan dag går Kohonen av planen med 3+4 vilket jag tror är något vi kommer få se på prov i framtida matcher.

 Period 1Period 2Period 3Totalt
Speltid7 m 40 s7 m 36 s9 m 12 s24 m 28 s
Speltid PP 38 s3 m 48 s4 m 26 s
Plus/minus+1+3-1+3
Mål 3 3
Assists1  1
Skott35210
Dragskott1315
Direktskott1214
Handledsskott1  1
Skott på mål 3 3
Skott i täck21 3
Skott utanför1 23
Passningar8132041
Felpassningar2136
Brytningar4 37


TV: Stjärnans oväntade tips - Hagunda till slutspel

Chocken efter tippningen: "Är du skyldig någon i laget pengar?"


Matchrapporter: Storvreta utklassade Nykvarn Ungdom på bortaplan Storvreta tog hem mötet med Thorengruppen i IFU Arena Storvreta besegrade Gävle GIK i Svenska Cupen Omgång 2 herr Storvreta kopplade grepp om Gävle GIK – efter seger med 11-0 Storvreta vann finalen mot IBF Falun

Du kanske även vill läsa:
SUPERDEBUTEN: Gabriel Kohonen har presenterat sig i SSL
SUPERDEBUTEN: Gabriel Kohonen har presenterat sig i SSL
Den här artikeln handlar om: