Storvreta vann mot Växjö IBK
Montage
Matchrapport

Bra läge för Storvreta efter ny seger

ANNONS

Storvreta har gett sig själv ett riktigt bra läge i matchserien mot Växjö i SM-semifinal herr, efter vinst på hemmaplan med 4-3 (0-2, 1-1, 3-0). Storvreta har greppet om matchserien med 3-0, och behöver bara en seger till för att ta sig till final.

Målskyttarna som fixade segern för Storvreta var Filip Eriksson, Tobias Gustafsson, Oscar Magnusson och Ondrej Nemecek, medan målen för Växjö gjordes av Tommy Bolin, Marcus Ekengren och Manuel Maurer.

Nästa match spelas på tisdag 18.30, i Fortnox Arena.

Matchrapporter: Storvreta mästare – vann SM-finalen herr i innebandy mot Pixbo Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö

Den här artikeln handlar om: