Foto: Christoffer Sturesson
Herrettan

Värvar från Warberg: "Massvis av erfarenhet"

ANNONS

Herr1an-laget presenterar starkt tillskott i truppen.

Läs även: POWER RANK: Herr1an Västra Götaland

Det har varit sparsamt med Silly season-nyheter hos Varla IBK (Herr1an Västra Götaland) hittills, men ett nyförvärv har presenterats. Sedan tidigare var det klart att 26-årige Oliwer Olsson lämnar allsvenska topplaget Warberg och nu är det också officiellt att han ansluter till just Varla.

– Att Oliwer blir en del i vårt fortsatta lagbygge känns fantastiskt bra. Oliwer har massvis av erfarenhet vilket är mycket positivt både för laget och Oliwers fortsatta utveckling, säger Varlas sportchef Fredrik Biörsmark på klubbens hemsida.

Själv är Olsson förväntansfull.

– Jag ser fram emot säsongen och förhoppningarna är att både jag och laget utvecklas under året. Jag har en bra känsla om att det kommer räcka långt.

Så här beskriver han sig själv:

– Jag är en hårt jobbande spelare som alltid ger 100 procent på planen. Min främsta styrka är det fysiska spelet och jag gillar när det smäller på plan. Jag är väldigt seriös när det kommer till träning och match, men jag är också den som gillar att skoja och ha en bra stämning i omklädningsrummet.


TV: Dick Axelsson: "Jag skällde ut honom vid halv tre inatt"

Hockeyprofilen om innebandy: "Det är en tuff sport, helt klart" - från Swedish Floorball Open i Västervik.



ANNONS

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Äntligen seger för Varla mot Pixbo Äntligen seger för Zenith mot Varla Varla utan poäng efter förlust mot Träslövsläge

Du kanske även vill läsa:
POWER RANK: Herr1an Västra Götaland
Plus POWER RANK: Herr1an Västra Götaland
Den här artikeln handlar om: