Varla IBK förlorade mot Träslövsläge IF

Varla utan poäng efter förlust mot Träslövsläge

Efter två perioder var matchen i division 1 västra Götaland herr mellan hemmalaget Varla och gästande Träslövsläge helt jämn. I tredje var det dock Träslövsläge som var det starkare laget och vann matchen med 6-5 (3-1, 1-3, 2-1).

Träslövsläge var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 1-3.

Varla hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 4-4.

Träslövsläge startade tredje perioden vassast. Laget gick från 4-4 till 4-6 genom mål av Alvin Johansson och Victor Back. Varla gjorde 5-6 genom Isak Ehrinton efter 18.34 men kom aldrig närmare.

Varlas Albin Jansson stod för två mål och två assists. Victor Back gjorde två mål och en assist och Oskar Henriksson hade tre assists för Träslövsläge.

Det här var Varlas femte uddamålsförlust den här säsongen.

Med fyra omgångar kvar är Varla på elfte plats i tabellen, och Träslövsläge är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Varla är Zenith. Lagen möts lördag 17 februari 14.00 i Björlanda Idrottshall.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Tung bortaförlust för Pixbo mot Träslövsläge Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Felix Jansson och Victor Wennroth målskyttar när Zenith förlorade Alingsås besegrade på hemmaplan av Träslövsläge