SM-slutspel

TV: Säsongens dråpligaste utvisning?

Bisarra starten på SM-slutspelet!

Första SM-kvartsfinalmatchen mellan Falun och Mullsjö hann knappt gå en minut innan en märklig situation inträffade. Bollen träffade en fot på en av Faluns bänkspelare som befann sig utanför sargen, men med foten på sargkanten. Magnus Jansson blev utvisad för felaktigt byte. Men det var egentligen inte han som fick bollen på sig.

– Jag tycker väl att det är en solklar utvisning, den tar på foten. Sedan är det faktiskt frågan om domaren ser det eller inte, när de tar fel kille, säger Faluns Johan Samuelsson i pausen i Expressens sändning.

Se situationen i klippet ovan!

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger mot IBF Falun IBF Falun vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo 2-0 i matchserien efter ny vinst för Pixbo mot IBF Falun