Thorengruppen 2 förlorade mot Öjebyn
Montage
Matchrapport

Formstarka Öjebyn tog ännu en seger

ANNONS

Öjebyn fortsätter starkt i division 1 Norra herr. När laget mötte Thorengruppen 2 borta i Thoren Arena på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 10-8 (2-0, 3-3, 5-5). I och med detta har Öjebyn fem segrar i rad.

Thorengruppen 2:s tränare Kristian Karlsson tyckte så här om matchen:

– Vi varierade i prestation hela matchen, och den blandningen blev inte något bra segerrecept. Första perioden och en bit in i andra var vi tvåa i merparten av duellerna. Öjebyn kunde styra allt för mycket. Sen spottade vi upp oss och kom ikapp och förbi från 1-5 till ledning 8-7. En riktigt bra period på 20 minuter som vi borde ha nyttjat till vinst. Tyvärr tappade vi initiativet igen och Öjebyn kunde vända. Vi var ett stolpskott i sista sekunderna från att kvittera. Men det var inte vår dag.

Laget ökade också ledningen till 0-2 efter 9.22, genom Johan Svanold på pass av William Wiksten. Andra perioden slutade 3-3 och ställningen efter två perioder var 3-5.

Tredje perioden slutade 5-5 och Öjebyn vann matchen med 10-8.

Noterbart är att Isac Zerpe gjorde tre mål för Öjebyn och tre assist, Johan Svanold stod för två mål och ett assist och Kevin Öhlund stod för två mål och ett målgivande pass. Dessutom att Thorengruppen 2:s Herman Karlsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. Öjebyn är på sjunde plats.

I nästa match, lördag 11 februari 16.00, har Thorengruppen 2 Timrå hemma i Umeå Energi Arena, medan Öjebyn spelar hemma mot IBF Dalen.

Matchrapporter: Oavgjort mellan IBK Luleå och Öjebyn Thorengruppen 2 knep segern i målmässigt jämn match mot Härnösand Målfest för Thorengruppen 2 hemma mot Kiruna AIF Förlust för Gimonäs Umeå mot Öjebyn med 6-7 Klar seger för Thorengruppen 2 – vann med 9-4 mot Bergnäset

Den här artikeln handlar om: