#ibsilly
SSL Herr

13 spelare har utgående kontrakt i Storvreta

ANNONS

Kaptenen Tobias Gustafssons framtid osäker: "Han vill ha mer betänketid"

Promotion: Se Storvreta-Hagunda ikväll 18.30 på Expressen

Storvreta IBK:s tredje nyförvärv inför nästa säsong, Sakarias Ulriksson från RIG Umeå, blev klart i veckan. De tidigare värvningarna, också från RIG, är Gabriel Kohonen och Oscar Magnusson Lindholm. Men Uppsalaklubben har fortsatt ett stort arbete att göra när det handlar om lagbygget. Två målvakter och sju utespelare är kontrakterade till 2023/24 och 13 spelare har utgående kontrakt. Det rapporterar Upsala Nya Tidning.

En av stjärnorna vars kontrakt går ut är kaptenen Tobias Gustafsson.

– Vi har påbörjat en diskussion. Han brukar bestämma sig ganska tidigt men nu har han valt att inte göra det, han vill ha mer betänketid, säger Oscar Lundin, som är ansvarig för truppen, till UNT.

“Har mer att ge varandra”

Albin Sjögren, poängligaledare i SSL just nu med sina 51 poäng på 17 matcher, har kontrakt över 2023/24 men har samtidigt en klausul som ger honom möjlighet att säga upp sista året före ett visst datum.

– Det ingen idé att fundera så mycket innan man har kommit fram till något men det är självklart att både Storvreta och Albin har mer att ge varandra.

Oscar Lundin berättar att prio just nu är att förlänga ett par av kontrakten innan januari månad är slut. Läs mer om kontraktsläget på UNT.

Ikväll spelar Storvreta Uppsaladerby mot Hagunda i SSL. Då är planen att Sakarias Ulriksson ska skriva på sitt kontrakt inför hemmapubliken strax innan matchstart.

Förra helgen blev Storvreta nollade av Dalen på hemmaplan (0-1) men två dagar senare tog man fin revansch på sig själva genom att slå Falun (10-6) i första semifinalmatchen av Svenska Cupen. Se höjdpunkter från matchen i videoklippet ovan.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö

Du kanske även vill läsa: EXTRA: Supertalangen Sakarias Ulriksson klar för SSL TV: Storvretas nyförvärv blev fyramålsskytt i helgen Den här artikeln handlar om: